U prometnoj nesreći teško ozlijeđena maloljetna osoba

Slika PU_KA/MUP_slike/policija03.jpg

Jučer oko 7.05 sati na županijskoj cesti na području Ozlja, u mjestu Petruš dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljala je 40-godišnjakinja koja je izlaskom iz zavoja uslijed neprilagođene brzine i klizavog kolnika izgubila nadzor nad upravljačem, sletjela van kolnika, udarila u zemljanu uzvisinu te se vozilo prevrnulo na krov. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen maloljetni putnik, materijalna šteta veća je od 9000 kuna, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće. 

Foto: ilustracija

Jučer oko 7.05 sati na županijskoj cesti na području Ozlja, u mjestu Petruš dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljala je 40-godišnjakinja koja je izlaskom iz zavoja uslijed neprilagođene brzine i klizavog kolnika izgubila nadzor nad upravljačem, sletjela van kolnika, udarila u zemljanu uzvisinu te se vozilo prevrnulo na krov.
U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen maloljetni putnik, materijalna šteta veća je od 9000 kuna, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.



Stranica