U prometnoj nesreći teško ozlijeđen putnik u vozilu

Slika PU_KA/MUP_slike/policija03.jpg

Jučer u 7.40 sati na državnoj cesti D-1 u naselju Tušilović dogodila se prometna nesreća. Teretnim automobilom bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka, kojem je bilo pridodano priključno vozilo, upravljao je 54-godišnjak. Uslijed neprilagođene brzine udario je u osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 40-godišnjak, a koji je svoje vozilo zaustavio jer je ispred njega vozilo skretalo u lijevo. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 67-godišnji putnik iz osobnog automobila, a materijalna šteta je više tisuća kuna. Protiv 54-godišnjaka bit će proslijeđena kaznena prijava.

Foto: ilustracija

Jučer u 7.40 sati na državnoj cesti D-1 u naselju Tušilović dogodila se prometna nesreća. Teretnim automobilom bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka, kojem je bilo pridodano priključno vozilo, upravljao je 54-godišnjak. Uslijed neprilagođene brzine udario je u osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 40-godišnjak, a koji je svoje vozilo zaustavio jer je ispred njega vozilo skretalo u lijevo.
U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 67-godišnji putnik iz osobnog automobila, a materijalna šteta je više tisuća kuna. Protiv 54-godišnjaka bit će proslijeđena kaznena prijava



Stranica