U prometnoj nesreći teško ozlijeđen biciklist

Slika PU_KA/MUP_slike/policija03.jpg

Jučer u 15.35 sati u Karlovcu na raskrižju Ulica Prilaz Većeslava Holjevca i Kralja Tomislava dogodila se prometna nesreća. Biciklom je upravljao 84-godišnjak i na znak upaljenog crvenog svjetla prelazio kolnik te udario u osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnjak, a koji je na znak upaljenog zelenog svjetla skretao iz Ulice Prilaz Većeslava Holjevca u Ulicu Kralja Tomislava. Tom prilikom 84-godišnjak je pao s bicikla i teško se ozlijedio, a ozljede su opasne po život. Protiv biciklista će biti proslijeđen obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu izvješće.

Foto: ilustracija

Jučer u 15.35 sati u Karlovcu na raskrižju Ulica Prilaz Većeslava Holjevca i Kralja Tomislava dogodila se prometna nesreća. Biciklom je upravljao 84-godišnjak i na znak upaljenog crvenog svjetla prelazio kolnik te udario u osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnjak, a koji je na znak upaljenog zelenog svjetla skretao iz Ulice Prilaz Većeslava Holjevca u Ulicu Kralja Tomislava.
Tom prilikom 84-godišnjak je pao s bicikla i teško se ozlijedio, a ozljede su opasne po život. Protiv biciklista će biti proslijeđen obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu izvješće



Stranica