U prometnoj nesreći teško ozlijeđen biciklist

Slika PU_KA/MUP_slike/biciklisticka-staza02.jpg

Jučer u 16.45 sati u Ulici Banija u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Biciklom, pod utjecajem alkohola od 1,92 promila, upravljao je 60-godišnjak koji se u jednom trenutku s nogostupa uključivao u promet a da prethodno nije propustio sva vozila te je u njega udario osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 57-godišnjakinja. Vozač bicikla pao je na kolnik i teško se ozlijedio. Vozačica osobnog automobila napustila je mjesto događaja te je naknadno pronađena. Oboje učesnika bit će sankcionirani sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.  

Foto: ilustracija

Jučer u 16.45 sati u Ulici Banija u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Biciklom, pod utjecajem alkohola od 1,92 promila, upravljao je 60-godišnjak koji se u jednom trenutku s nogostupa uključivao u promet a da prethodno nije propustio sva vozila te je u njega udario osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 57-godišnjakinja. Vozač bicikla pao je na kolnik i teško se ozlijedio.
Vozačica osobnog automobila napustila je mjesto događaja te je naknadno pronađena. Oboje učesnika bit će sankcionirani sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.



Stranica