U prometnoj nesreći smrtno stradale tri osobe

Slika /PU_KA/Slike/Nove_fotografije_za_novi_web/GRBB_1.jpg

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti ove prometne nesreće kao i utvrđivanje identiteta svih sudionika prometne nesreće

Foto: ilustracija

Danas, 6. siječnja, oko 1.40 sati na 48 km autoceste A-1, kod Netretića, dogodila prometna nesreća u kojoj su smrtno stradale tri osobe. Osobnim automobilom mađarskih nacionalnih  oznaka upravljao je muškarac, za sada neutvrđenog identiteta, koji je uslijed nepropisnog kretanja vozilom voznom trakom iz pravca juga prema sjeveru odnosno prema Karlovcu, najprije udario u metalnu zaštitnu ogradu nakon čega je u nekontroliranom kretanju i zanošenju vozilom prešao centralni pojas autoceste i prešao na suprotnu kolničku traku, gdje je prednjom stranom vozila udario u prednji dio osobnog automobila riječkih registarskih oznaka s kojim je u pravcu Rijeke upravljao 48-godišnjak. U prometnoj nesreći smrtno su stradali 48-godišnji vozač i 47-godišnja putnica iz njegovog vozila, oboje hrvatski državljani, za koje je utvrđeno da su koristili sigurnosni pojas, te jedan putnik iz vozila mađarskih nacionalnih oznaka, za sada neutvrđenog identiteta. Ukupno 12 osoba je ozlijeđeno u prometnoj nesreći te su zbrinuti u više zdravstvenih ustanova. Do 8.40 sati promet je bio u prekidu te se od čvora Karlovca odvijao obilazno.

 

Na mjestu događaja proveden je očevid kojim je rukovodila županijska državna odvjetnica u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave karlovačke. Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu naložilo je provođenje obdukcije smrtno stradalih osoba. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti ove prometne nesreće kao i utvrđivanje identiteta svih sudionika prometne nesreće.



Pisane vijesti | Promet i vozila