U prometnim nesrećama teško ozlijeđeni biciklist i vozač osobnog automobila

Jučer oko 04.00 sati u Karlovcu, u naselju Tuškani, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen biciklist. Biciklom, pod utjecajem alkohola od 1,15 g/kg, upravljao je 41-godišnjak, koji je zbog nepropisnog kretanja sišao s biciklom na betonski mostić preko odvodnog kanala, izgubio ravnotežu, te pao u odvodni kanal. Jučer oko 23,00 sati u Dugoj Resi, u naselju Sveti Petar Mrežnički, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 27-godišnji vozač osobnog automobila, koji je uslijed neprilagođene brzine i pod utjecajem alkohola od 1,11 g/kg, sletio van kolnika.  

Jučer oko 04.00 sati u Karlovcu, u naselju Tuškani, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen biciklist. Biciklom, pod utjecajem alkohola od 1,15 g/kg, upravljao je 41-godišnjak, koji je zbog nepropisnog kretanja sišao s biciklom na betonski mostić preko odvodnog kanala, izgubio ravnotežu, te pao u odvodni kanal.

Jučer oko 23,00 sati u Dugoj Resi, u naselju Sveti Petar Mrežnički, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 27-godišnji vozač osobnog automobila, koji je uslijed neprilagođene brzine i pod utjecajem alkohola od 1,11 g/kg, sletio van kolnika.  



Stranica