U osobnom automobilu prevozio više od 45 kg marihuane

  • Slika /PU_KA/PU_info/2023/U_osobnom_automobilu_prevozio_vise_od_45_kg_marihuane/5.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Muškarca se sumnjiči da je drogu neovlašteno posjedovao te da je droga bila namijenjena daljnjoj neovlaštenoj prodaji

Foto: PU karlovačka

Policijski službenici Policijske postaje Karlovac s ispostavom Vojnić proveli su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.
 
Jučer, 2. ožujka kod naplatne postaje autoceste A1 u Karlovcu policijski službenici Mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice zaustavili su osobni automobil splitskih registarskih oznaka kojim je upravljao 47-godišnjak. Tom prilikom u stražnjem dijelu vozila uočeno je više kutija te se posumnjalo da osoba prevozi drogu.
 
Daljnje postupanje preuzeli su policijski službenici Policijske postaje Karlovac s ispostavom Vojnić koji su nad 47-godišnjakom proveli kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg je temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Karlovcu izvršena pretraga vozila te je u putničkom i prtljažnom prostoru u devet kartonskih kutija pronađeno 45,7 kg cannabis marihuane.
 
Muškarca se sumnjiči da je drogu neovlašteno posjedovao te da je droga bila namijenjena daljnjoj neovlaštenoj prodaji.
 
Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama 47-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku te je uz kaznenu prijavu doveden u nadležno državno odvjetništvo.
 
 

Vijesti u brojkama | Kaznena djela i zakon