U Karlovcu teško ozlijeđen motociklista

Slika PU_KA/MUP_slike/motocikl.jpg

Jučer oko 10.45 sati na križanju ulica Rakovac, Domobranska i Prilaz Korani u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljao je 48-godišnjak koji je oduzeo prednost prolaska i udario u motocikl s ne pripadajućim registracijskim oznakama kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 18-godišnjak. Tom prilikom 18-godišnjak je teško ozlijeđen. Nadležnom državnom odvjetništvu će protiv 48-godišnjaka biti podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće, dok će protiv 18-godišnjaka biti podnesena kaznena prijava zbog krivotvorenja isprave te će ujedno biti sankcioniran i sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.   

Foto: ilustracija

Jučer oko 10.45 sati na križanju ulica Rakovac, Domobranska i Prilaz Korani u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljao je 48-godišnjak koji je oduzeo prednost prolaska i udario u motocikl s ne pripadajućim registracijskim oznakama kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 18-godišnjak. Tom prilikom 18-godišnjak je teško ozlijeđen.
Nadležnom državnom odvjetništvu će protiv 48-godišnjaka biti podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće, dok će protiv 18-godišnjaka biti podnesena kaznena prijava zbog krivotvorenja isprave te će ujedno biti sankcioniran i sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 



Stranica