U Karlovcu pronađen improvizirani laboratorij za uzgoj cannabis marihuane

  • Slika /PU_KA/PU_info/2022/U_Karlovcu_pronaden_improvizirani_laboratorij_za_uzgoj_cannabis_marihuane/4.jpg
  • Slika

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama protiv osumnjičenog 22-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu biti ponijeta kaznena prijava

Foto, video: PU karlovačka

Policijski službenici Policijske uprave karlovačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.
 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni u kući u Karlovcu uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka stvorio uvjete za umjetni uzgoj droge cannabis marihuane.



Jučer, 15. veljače pretragom kuće i prostorija kojima se koristi osumnjičeni, pronađen je improvizirani laboratorij s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj biljaka u kojem se nalaze uređaji za osvjetljavanje biljaka te ventilaciju i filtriranje zraka, četiri stabljike nalik na stabljike konoplje tipa droga visine 34-40 cm, 6,1 gram zelene biljne materije nalik na drogu cannabis marihuanu i digitalna vaga za precizno mjerenje.
 
Protiv osumnjičenog 22-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu biti ponijeta kaznena prijava.

Priopćenja | Kaznena djela i zakon