Trojica počinitelja prometnih prekršaja uhvaćeni i dovedeni na nadležni sud

Jučer su na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog dovedena trojica višestrukih počinitelja prekršaja tzv. recidivisti koji su u večernjim satima 25. rujna kontrolirani u prometu.

Policijski službenici su u naselju Gorinci, općina Generalski Stol, utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,94 promila upravlja 38-godišnjak. Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 60 dana uvjetno na 12 mjeseci i osam mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Također su i na području Karlovca policijski službenici utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,80 promila upravlja 38-godišnjak. Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 32 dana  i 12 mjeseci  zabrane upravljanja motornim vozilom.

Na području Duge Rese policijski službenici su utvrdili da osobnim automobilom zadarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,86 promila i prije stjecanja prava na upravljanje upravlja 34-godišnjak. Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 60 dana, novčanu kaznu od 4200 kuna i 12 mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila