Teško ozlijeđeni motociklisti u prometnim nesrećama

Jučer u 16.35 u Vojniću dogodila se prometna nesreća u kojoj je 46-godišnji državljanin Mađarske upravljao motociklom mađarskih registracijskih oznaka i kretao se državnom cestom D-6 od smjera Gvozda u smjeru Vojnića. Dolaskom u Vojišnicu u lijevom zavoju zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad motociklom, sletio van kolnika i teško se ozlijedio. Materijalna šteta veća je od tisuću kuna.  Jučer u 17.55 sati u Žakanju dogodila se prometna nesreća u kojoj je 34-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao motociklom slovenskih registracijskih oznaka i kretao se županijskom cestom u smjeru Pravutine. Na ravnom cestovnom potezu u mjestu Zaluka Lipnička zbog nepropisnog kretanja sletio je van kolnika i teško se ozlijedio. Materijalna šteta je više tisuća kuna.  Jučer u 18.30 sati u Karlovcu, Cerovac Vukmanićki, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 33-godišnjak iz Zagreba upravljao motociklom zagrebačkih registracijskih oznaka i kretao se državnom cestom D-1 u smjeru Karlovca. Dolaskom do kbr. 47 zbog nepropisnog razmaka sustigao je drugo vozilo te u kočenju izgubio nadzor i pao na kolnik nakon čega je udario u osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka koje se kretalo u istom smjeru a kojim je upravljao 62-godišnjak iz Karlovca. U prometnoj nesreći vozač motocikla teško je ozlijeđen. Materijalna šteta veća je od devet tisuća kuna.  Protiv sve trojice vozača motocikla bit će proslijeđen prekršajni nalog i izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.  

Jučer u 16.35 u Vojniću dogodila se prometna nesreća u kojoj je 46-godišnji državljanin Mađarske upravljao motociklom mađarskih registracijskih oznaka i kretao se državnom cestom D-6 od smjera Gvozda u smjeru Vojnića. Dolaskom u Vojišnicu u lijevom zavoju zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad motociklom, sletio van kolnika i teško se ozlijedio. Materijalna šteta veća je od tisuću kuna.

Jučer u 17.55 sati u Žakanju dogodila se prometna nesreća u kojoj je 34-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao motociklom slovenskih registracijskih oznaka i kretao se županijskom cestom u smjeru Pravutine. Na ravnom cestovnom potezu u mjestu Zaluka Lipnička zbog nepropisnog kretanja sletio je van kolnika i teško se ozlijedio. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

Jučer u 18.30 sati u Karlovcu, Cerovac Vukmanićki, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 33-godišnjak iz Zagreba upravljao motociklom zagrebačkih registracijskih oznaka i kretao se državnom cestom D-1 u smjeru Karlovca. Dolaskom do kbr. 47 zbog nepropisnog razmaka sustigao je drugo vozilo te u kočenju izgubio nadzor i pao na kolnik nakon čega je udario u osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka koje se kretalo u istom smjeru a kojim je upravljao 62-godišnjak iz Karlovca. U prometnoj nesreći vozač motocikla teško je ozlijeđen. Materijalna šteta veća je od devet tisuća kuna.

Protiv sve trojice vozača motocikla bit će proslijeđen prekršajni nalog i izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. 



Stranica