Teško ozlijeđena vozačica na autocesti

Slika PU_KA/MUP_slike/policajac_autocesta03.jpg

Jučer oko 22.05 sati, na autocesti A-1 na 27 km u smjeru Karlovca dogodila se prometna nesreća. Naime, 36-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka te zbog ne držanja razmaka udarila u osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 57-godišnjak te izgubila kontrolu nad upravljačem i sletjela van kolnika. U prometnoj nesreći vozačica je teško ozlijeđena, te će protiv nje biti proslijeđen obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu obavijest o događaju. Nastala materijalna šteta je oko 25.000 kuna.   

Foto: ilustracija

Jučer oko 22.05 sati, na autocesti A-1 na 27 km u smjeru Karlovca dogodila se prometna nesreća. Naime, 36-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka te zbog ne držanja razmaka udarila u osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 57-godišnjak te izgubila kontrolu nad upravljačem i sletjela van kolnika.
U prometnoj nesreći vozačica je teško ozlijeđena, te će protiv nje biti proslijeđen obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu obavijest o događaju. Nastala materijalna šteta je oko 25.000 kuna.



Stranica