Teške krađe

Tijekom noći s 8. na 9. rujna, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu mješovite robe u Karlovcu, Naselje Borlin, te otuđio novac, veću količinu cigareta, kave, alkoholnog pića i drugo. Materijalna šteta je oko 24 tisuće kuna. Tijekom dana, 9. rujna, u Josipdolu, nepoznati počinitelj provalio je u župni ured, te otuđio digitalni fotoaparat. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna. U razdoblju od 1. do 9. rujna, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, na području Netretića, te otuđio bakreni kotao za pečenje rakije. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.  

Tijekom noći s 8. na 9. rujna, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu mješovite robe u Karlovcu, Naselje Borlin, te otuđio novac, veću količinu cigareta, kave, alkoholnog pića i drugo. Materijalna šteta je oko 24 tisuće kuna.

Tijekom dana, 9. rujna, u Josipdolu, nepoznati počinitelj provalio je u župni ured, te otuđio digitalni fotoaparat. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.

U razdoblju od 1. do 9. rujna, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, na području Netretića, te otuđio bakreni kotao za pečenje rakije. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.



Stranica