Teške krađe

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 81-godišnjaka iz Lasinje da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 1. siječnja do 14. svibnja iz nekorištene pilane otuđio dijelove stroja za piljenje drva, oko 40 metara šinja, četiri tambure ručne izrade i dizel motor težine oko 500 kg star oko 70 godina. Materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna. Tijekom noći sa 17. na 18. svibnja nepoznati počinitelj je u Plaškom provalio u ugostiteljski objekt vlasništvo 47-godišnjaka iz Ogulina, te otuđio novac i alkoholno piće. Materijalna šteta je više tisuća kuna. U razdoblju od 7. do 18. svibnja u Ozlju, u mjestu Radatovići, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću vlasništvo 68-godišnjaka iz Zagreba, te je otuđio tri sata. Materijalna šteta je veća od deset tisuća kuna. U razdoblju od 30. travnja do 18. svibnja nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću u Rakovici vlasništvo 66-godišnjaka iz Zagreba, te je otuđio agregat za struju, motornu kosilicu i motornu pilu. Materijalna šteta je veća od šest tisuća kuna.  

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 81-godišnjaka iz Lasinje da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 1. siječnja do 14. svibnja iz nekorištene pilane otuđio dijelove stroja za piljenje drva, oko 40 metara šinja, četiri tambure ručne izrade i dizel motor težine oko 500 kg star oko 70 godina. Materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna.

Tijekom noći sa 17. na 18. svibnja nepoznati počinitelj je u Plaškom provalio u ugostiteljski objekt vlasništvo 47-godišnjaka iz Ogulina, te otuđio novac i alkoholno piće. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

U razdoblju od 7. do 18. svibnja u Ozlju, u mjestu Radatovići, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću vlasništvo 68-godišnjaka iz Zagreba, te je otuđio tri sata. Materijalna šteta je veća od deset tisuća kuna.

U razdoblju od 30. travnja do 18. svibnja nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću u Rakovici vlasništvo 66-godišnjaka iz Zagreba, te je otuđio agregat za struju, motornu kosilicu i motornu pilu. Materijalna šteta je veća od šest tisuća kuna.



Stranica