Teške krađe

U razdoblju od 3. do 14. travnja nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću u Lasinji, vlasništvo 68-godišnjaka iz Zagreba. Otuđeni su dijelovi vodovodne armature, a materijalna šteta je više stotina kuna. U razdoblju od 31. ožujka do 14. travnja nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u Generalskom Stolu, vlasništvo 84-godišnjakinje, od kuda je otuđio kuhinjsko posuđe i vrtni alat. Materijalna šteta je više tisuća kuna. U razdoblju od 1. studenog 2011. godine do 31. ožujka ove godine nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću u Bosiljevu, vlasništvo 59-godišnjaka iz Zagreba, od kuda je otuđio motornu kosilicu i ručni električni alat. Materijalna šteta je više tisuća kuna. Tijekom noći s 13. na 14. travnja nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu u Ogulinu, vlasništvo 51-godišnjakinje, od kuda je otuđen novac. Materijalna šteta je više stotina kuna.  

U razdoblju od 3. do 14. travnja nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću u Lasinji, vlasništvo 68-godišnjaka iz Zagreba. Otuđeni su dijelovi vodovodne armature, a materijalna šteta je više stotina kuna.

U razdoblju od 31. ožujka do 14. travnja nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u Generalskom Stolu, vlasništvo 84-godišnjakinje, od kuda je otuđio kuhinjsko posuđe i vrtni alat. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

U razdoblju od 1. studenog 2011. godine do 31. ožujka ove godine nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću u Bosiljevu, vlasništvo 59-godišnjaka iz Zagreba, od kuda je otuđio motornu kosilicu i ručni električni alat. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

Tijekom noći s 13. na 14. travnja nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu u Ogulinu, vlasništvo 51-godišnjakinje, od kuda je otuđen novac. Materijalna šteta je više stotina kuna.



Stranica