Teške krađe

Jučer, u 7.30 sati u Karlovcu, u naselju Ilovac, nepoznati počinitelj provalio je u skladište benzinske postaje, od kuda je otuđio deset plinskih boca. Materijalna šteta je 5 900 kuna. Tijekom noći s 12. na 13. siječnja nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu u Plaškom, vlasništvo poduzeća iz Zagreba, od kuda je otuđio cigarete i kozmetičke proizvode. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna. U razdoblju od 1. prosinca 2011. godine do 13. siječnja 2012. godine nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u Generalskom Stolu, vlasništvo 84-godišnjakinje iz Generalskog Stola, od kuda je otuđio alkoholna pića, radio prijemnik, zlatni nakit i bakrene cijevi od kotla za rakiju. Materijalna šteta je oko osam tisuća kuna. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je počinitelj navedenog kaznenog djela 25-godišnjak iz Generalskog Stola, protiv kojeg slijedi kaznena prijava.  

Jučer, u 7.30 sati u Karlovcu, u naselju Ilovac, nepoznati počinitelj provalio je u skladište benzinske postaje, od kuda je otuđio deset plinskih boca. Materijalna šteta je 5 900 kuna.

Tijekom noći s 12. na 13. siječnja nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu u Plaškom, vlasništvo poduzeća iz Zagreba, od kuda je otuđio cigarete i kozmetičke proizvode. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna.

U razdoblju od 1. prosinca 2011. godine do 13. siječnja 2012. godine nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u Generalskom Stolu, vlasništvo 84-godišnjakinje iz Generalskog Stola, od kuda je otuđio alkoholna pića, radio prijemnik, zlatni nakit i bakrene cijevi od kotla za rakiju. Materijalna šteta je oko osam tisuća kuna. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je počinitelj navedenog kaznenog djela 25-godišnjak iz Generalskog Stola, protiv kojeg slijedi kaznena prijava.



Stranica