Teške krađe

Jučer u ranim jutarnjim satima, u Karlovcu, gradskoj četvrti Zvijezda, nepoznati počinitelj provalio je u odgojno-obrazovnu ustanovu, gdje je u više prostorija potrgao cijevi centralnog grijanja, te provalio u aparat za prodaju toplih napitaka. Uslijed oštećenja inventara nastala je materijalna šteta od oko 100 tisuća kuna. Noću s 12. na 13. studenog u Karlovcu, gradska četvrt Gaza, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu vlasništvo 43-godišnje Karlovčanke, te iz kase otuđio određeni novčani iznos. Jučer u večernjim satima u Karlovcu, gradska četvrt Zvijezda, nepoznati počinitelj provalio je u salon za kozmetičke usluge, vlasništvo 42-godišnje Karlovčanke iz kojeg je otuđio novac iz kase, sunčane naočale, novčanik, pečate poduzeća i jednu torbu. Materijalna šteta je oko 500 kuna.  

Jučer u ranim jutarnjim satima, u Karlovcu, gradskoj četvrti Zvijezda, nepoznati počinitelj provalio je u odgojno-obrazovnu ustanovu, gdje je u više prostorija potrgao cijevi centralnog grijanja, te provalio u aparat za prodaju toplih napitaka. Uslijed oštećenja inventara nastala je materijalna šteta od oko 100 tisuća kuna.

Noću s 12. na 13. studenog u Karlovcu, gradska četvrt Gaza, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu vlasništvo 43-godišnje Karlovčanke, te iz kase otuđio određeni novčani iznos.

Jučer u večernjim satima u Karlovcu, gradska četvrt Zvijezda, nepoznati počinitelj provalio je u salon za kozmetičke usluge, vlasništvo 42-godišnje Karlovčanke iz kojeg je otuđio novac iz kase, sunčane naočale, novčanik, pečate poduzeća i jednu torbu. Materijalna šteta je oko 500 kuna.



Stranica