Sutra pojačan nadzor u prometu

Slika PU_KA/MUP_slike/policajac_autocesta01.jpg

Sutra, 13. ožujka, na području Policijske uprave karlovačke, s ciljem podizanja stanja sigurnosti na što višu razinu, kao i smanjivanja nepovoljnog trenda stradavanja u prometu, policija će pojačano nadzirati sudionike u prometu, a poglavito one koji krše prometne propise i pravila. Naime, policija će posebnu pozornost obratiti na vozače i putnike u vozilu koji za vrijeme vožnje ne koriste sigurnosni pojas, vozače koji se ne pridržavaju ograničenja brzine, vozače koji ne poštuju prednost prolaska i vozače koji nepropisno pretječu. Ovom prilikom pozivamo sve vozače na dosljedno poštivanje svih zakonskih odredbi.

Foto: ilustracija

Sutra, 13. ožujka, na području Policijske uprave karlovačke, s ciljem podizanja stanja sigurnosti na što višu razinu, kao i smanjivanja nepovoljnog trenda stradavanja u prometu, policija će pojačano nadzirati sudionike u prometu, a poglavito one koji krše prometne propise i pravila.
Naime, policija će posebnu pozornost obratiti na vozače i putnike u vozilu koji za vrijeme vožnje ne koriste sigurnosni pojas, vozače koji se ne pridržavaju ograničenja brzine, vozače koji ne poštuju prednost prolaska i vozače koji nepropisno pretječu. 
Ovom prilikom pozivamo sve vozače na dosljedno poštivanje svih zakonskih odredbi.
 



Stranica