Suradnja policije s gradskim četvrtima i mjesnim odborima

Slika PU_KA/PU_info/2013/Suradnja_s_gradskim_cetvrtima_i_MO/Naslovnica.jpg

Foto: PPrP Karlovac

U petak, 25. siječnja predstavnici Postaje prometne policije Karlovac predvođeni načelnikom Sašom Lenardom u velikoj vijećnici Grada Karlovca održali su sastanak s predsjednicima gradskih četvrti i mjesnih odbora grada Karlovca. 
Tom prilikom načelnik Lenard prezentirao je nazočnima razloge i ciljeve održavanja radnog sastanka s posebnim naglaskom na preventivno djelovanje policije u segmentu sigurnosti cestovnog prometa, a nazočni predsjednici u pojedinačnoj raspravi iznijeli su probleme i prijedloge vezane uz sigurnost cestovnog prometa na svojim područjima. 
Sastanak je inicirala PPrP Karlovac a predstavlja početak još neposrednije suradnje policije s lokalnom zajednicom s ciljem detektiranja i rješavanja poteškoća i problema s kojima se građani susreću poglavito kada je u pitanju stanje sigurnosti i prometna infrastruktura na njihovim područjima. 
U narednom periodu predviđeno je organiziranje sastanaka u pojedinim gradskim četvrtima i mjesnim odborima na kojima bi nazočili policijski službenici PPrP Karlovac te se na taj način još neposrednije uključili u prepoznavanje i rješavanje aktualnih problema sigurnosti cestovnog prometa na području Karlovca.



Stranica