SK Policajac državni prvak

Slika PU_KA/PU_info/2014/SK_Policajac_drzavni_prvak/naslovnica.jpg

Strijelci karlovačkog SK Policajac, u ekipi Vlado Cindrić, Romano Milovac i Željko Mataković postali su ekipni državni prvaci u gađanju serijskim pištoljem i revolverom velikog kalibra. Ova ekipa bila je najbolja u disciplini gađanja pištoljem i revolverom sa 25 metara, 15+15 hitaca serijski. Oni su „upucali“ 819 krugova, odnosno tri više od drugoplasirane ekipe iz Osijeka i četiri više od trećeplasirane ekipe iz Splita. U pojedinačnoj konkurenciji od 52 strijelca, Vlado Cindrić osvojio je brončano odličje, dok se Romano Milovac plasirao na 14., a Željko Mataković na 20 mjesto.

Foto: Vlado Cindrić

Strijelci karlovačkog SK Policajac, u ekipi Vlado Cindrić, Romano Milovac i Željko Mataković postali su ekipni državni prvaci u gađanju serijskim pištoljem i revolverom velikog kalibra. 

Ova ekipa bila je najbolja u disciplini gađanja pištoljem i revolverom sa 25 metara, 15+15 hitaca serijski. Oni su „upucali“ 819 krugova, odnosno tri više od drugoplasirane ekipe iz Osijeka i četiri više od trećeplasirane ekipe iz Splita. 

U pojedinačnoj konkurenciji od 52 strijelca, Vlado Cindrić osvojio je brončano odličje, dok se Romano Milovac plasirao na 14., a Željko Mataković na 20 mjesto. 
 



Stranica