Sastanak žurnih službi za sigurnost u turističkoj sezoni

  • Slika /PU_KA/PU_info/2022/Zurne_sluzbe_sastanak_2022/3.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Današnji sastanak nastavak je dosadašnje dobre suradnje između svih tijela i organizacija uključenih u sigurnost provedbe turističke sezone

Foto: PU kalrovačka

U Policijskoj upravi karlovačkoj danas 9. lipnja održan je sastanak žurnih službi. Sastanak je održan na inicijativu policije, a u cilju kvalitetnih priprema za predstojeću turističku sezonu. Uz predstavnike policije prisustvovali su predstavnici Hrvatskih autocesta odnosno Tehničkih jedinica Ogulin, Lučko i Bosiljevo, Hrvatskih cesta - Tehničke ispostave Karlovac, Županijskih uprava za ceste i HAK usluga, zatim pripadnici HGSS-a – Stanica Karlovac i Ogulin, Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije, Vatrogasne zajednice Karlovačke županije kao i Javne vatrogasne postrojbe grada Karlovca te Službe civilne zaštite Karlovac.

Povodom turističke sezone, a u cilju zaštite imovine i opće sigurnosti, na  današnjem sastanku dogovoren je niz aktivnosti koje će se provoditi tijekom ovogodišnje turističke sezone. Današnji sastanak samo je nastavak dosadašnje dobre suradnje između svih tijela i organizacija uključenih u sigurnost provedbe turističke sezone s kojom se nastavlja i dalje tijekom ove turističke sezone.

Naglasak je posebno stavljen na sigurnost i protočnost cestovnog prometa na svim važnijim pravcima, a dosadašnje pripremne aktivnosti i sve mjere koje žurne službe poduzimaju u cilju su smanjenja tragičnih posljedica vezanih uz sigurnosne događaje.
 

Pisane vijesti