Rezultati akcije „Mir i dobro“

Slika PU_KA/PU_info/2015/Mir_i_dobro/naslovnica.jpg

U okviru operativne akcije Mir i dobro koja je provedena u vremenu od 15. prosinca 2017. do 8. siječnja 2018. godine ciljano su poduzimane pojačane mjere i radnje u cilju održavanja povoljnog stanja javnog reda i mira, opće sigurnosti te povoljnog stanja sigurnosti prometa na cestama. Tom prilikom policijski službenici Policijske uprave karlovačke su zbog nezakonitog posjedovanja oduzeli tri komada pirotehničke galanterije, a dvije punoljetne osobe počinile su prekršaje iz Zakona o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja. Uslijed korištenja pirotehnike i raketa došlo je do požara drvene šupe na Popović Brdu, a u Karlovcu su na jednom stanu od pirotehničkih sredstava oštećene rolete.  Propucavanja niti druge posljedice uporabe pirotehničkih i drugih eksplozivnih ubojitih sredstava nisu zabilježena.   

Foto: ilustracija

U okviru operativne akcije Mir i dobro koja je provedena u vremenu od 15. prosinca 2017. do 8. siječnja 2018. godine ciljano su poduzimane pojačane mjere i radnje u cilju održavanja povoljnog stanja javnog reda i mira, opće sigurnosti te povoljnog stanja sigurnosti prometa na cestama.

Tom prilikom policijski službenici Policijske uprave karlovačke su zbog nezakonitog posjedovanja oduzeli tri komada pirotehničke galanterije, a dvije punoljetne osobe počinile su prekršaje iz Zakona o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja.

Uslijed korištenja pirotehnike i raketa došlo je do požara drvene šupe na Popović Brdu, a u Karlovcu su na jednom stanu od pirotehničkih sredstava oštećene rolete. 

Propucavanja niti druge posljedice uporabe pirotehničkih i drugih eksplozivnih ubojitih sredstava nisu zabilježena. 
 



Stranica