Registracija bicikala i izložba eksponata minsko-eksplozivnih sredstava – najava

Slika PU_KA/Slike/Zgrade_policijskih_postaja/ICP/ICP_izvana_1.jpg

Foto: iz arhive PU karlovačke

Obavještavamo građane da će u nedjelju 1. svibnja u Informativnom centru za prevenciju u Karlovcu, Trg Petra Zrinskog 3, od 8 do 10 sati moći registrirati svoje bicikle

Registracija bicikala i dalje se provodi u sklopu preventivnog projekta Siguran bicikl – miran san, a u narednom periodu od 7. svibnja građani će moći obaviti registraciju subotom od 8 do 12 sati u Informativnom centru za prevenciju.

Podsjećamo da bicikle mogu registrirati sve osobe s područja grada Karlovca, a za registraciju je potrebno imati:

  • osobnu iskaznicu 
  • račun o biciklu (ukoliko ga imate) 
  • tehnički ispravan bicikl. 

Napominjemo da djeca do 16 godina starosti bicikl mogu registrirati isključivo uz prisutnost roditelja, a svi stariji od 16 godina (točnije s navršenih 16 godina starosti) mogu to učiniti samostalno uz prethodno navedene uvjete. 

Također, u sklopu provođenja 2. komponente preventivnog projekta Zdrav za 5 od 9 do 12 sati 1. svibnja u Informativnom centru za prevenciju građani će imati priliku vidjeti izložene eksponate minsko-eksplozivnih sredstava. Ova izložba organizirana je u suradnji Policijske uprave karlovačke, Hrvatskog centra za razminiranje i Povijesne postrojbe „Karlovački počasni vod ZNG-91“, a s ciljem podizanja svijesti građana naše županije na opasnosti koje prijete od minsko-eksplozivnih sredstava. 
 



Stranica