Razriješeno kazneno djelo teške krađe

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 22. prosinca 2012. godine 36-godišnjak iz Križevaca na autobusnom kolodvoru u Zagrebu 58-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine ponudio uslugu prijevoza osobnim automobilom u Bosnu i Hercegovinu, što je 58-godišnjak i prihvatio. Tijekom prijevoza na području Karlovca 36-godišnjak i još jedna nepoznata muška osoba omamile su ga nepoznatim sredstvom, otuđili mu više od 20 tisuća kuna, te ga na nakon toga na području Krnjaka izbacili van iz vozila. Zbog sumnje da je 36-godišnjak počinio kazneno djelo Teška krađa iz čl. 217. Kaznenog zakona nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno Posebno izvješće, dok za drugom nepoznatom osobom policija i dalje traga.  

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 22. prosinca 2012. godine 36-godišnjak iz Križevaca na autobusnom kolodvoru u Zagrebu 58-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine ponudio uslugu prijevoza osobnim automobilom u Bosnu i Hercegovinu, što je 58-godišnjak i prihvatio. Tijekom prijevoza na području Karlovca 36-godišnjak i još jedna nepoznata muška osoba omamile su ga nepoznatim sredstvom, otuđili mu više od 20 tisuća kuna, te ga na nakon toga na području Krnjaka izbacili van iz vozila.

Zbog sumnje da je 36-godišnjak počinio kazneno djelo Teška krađa iz čl. 217. Kaznenog zakona nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno Posebno izvješće, dok za drugom nepoznatom osobom policija i dalje traga.



Stranica