Razriješene teške krađe počinjene u benzinskoj postaji

Slika PU_KA/MUP_slike/policajac02.jpg

Kriminalističkim istraživanjem provedenim u suradnji Policijskih uprava sisačko-moslavačke i karlovačke utvrđeno je da se dvojicu državljana Bosne i Hercegovine (26, 27 godina) sumnjiči da su u listopadu i studenom 2015. godine te u siječnju 2016. godine u četiri navrata provalili benzinsku postaju na području grada Karlovca od kuda su otuđili cigarete, a u čemu im je pomagao 47-godišnji hrvatski državljanin. Tom prilikom nastala je materijalna šteta veća od 52.000 kuna. Protiv dvojice osumnjičenih državljana Bosne i Hercegovine zbog kaznenog djela teške krađe nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno posebno izvješće, a osumnjičeni 47-godišnjak je zbog kaznenog djela pomaganja u činjenju teške krađe uz posebno izvješće predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.  

Foto: ilustracija 

Kriminalističkim istraživanjem provedenim u suradnji Policijskih uprava sisačko-moslavačke i karlovačke utvrđeno je da se dvojicu državljana Bosne i Hercegovine (26, 27 godina) sumnjiči da su u listopadu i studenom 2015. godine te u siječnju 2016. godine u četiri navrata provalili benzinsku postaju na području grada Karlovca od kuda su otuđili cigarete, a u čemu im je pomagao 47-godišnji hrvatski državljanin. Tom prilikom nastala je materijalna šteta veća od 52.000 kuna.

Protiv dvojice osumnjičenih državljana Bosne i Hercegovine zbog kaznenog djela teške krađe nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno posebno izvješće, a osumnjičeni 47-godišnjak je zbog kaznenog djela pomaganja u činjenju teške krađe uz posebno izvješće predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.
 



Stranica