Razriješene teške krađe i krađa na području Policijske postaje Karlovac

Slika PU_KA/MUP_slike/policajac02.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Karlovac razriješili su pet kaznenih djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe koja su počinjena na karlovačkom području tijekom ožujka i travnja ove godine. Provedenim kriminalističkim istraživanjem 20-godišnjeg hrvatskog državljana sumnjiči se da je u razdoblju od 2. ožujka do 16. travnja ove godine, na području Cerovca Vukmanićkog, provalio u tri vikend kuće i dvije kuće, vlasništvo osoba starih (47, 42, 79, 51 i 62 godine) iz kojih je otuđio razni ručni i električni alat, kućno kino, alkoholna pića, suhomesnate proizvode i drugo. Ujedno, 20-godišnjaka se sumnjiči da je na istom području iz pomoćnih prostorija, otuđio motornu kosilicu, aparat za zavarivanje, razni električni alat i drugo, vlasništvo 69-godišnjaka. Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 15.000 kuna, a protiv osumnjičenika nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena posebna izvješća.  

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Karlovac razriješili su pet kaznenih djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe koja su počinjena na karlovačkom području tijekom ožujka i travnja ove godine.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem 20-godišnjeg hrvatskog državljana sumnjiči se da je u razdoblju od 2. ožujka do 16. travnja ove godine, na području Cerovca Vukmanićkog, provalio u tri vikend kuće i dvije kuće, vlasništvo osoba starih (47, 42, 79, 51 i 62 godine) iz kojih je otuđio razni ručni i električni alat, kućno kino, alkoholna pića, suhomesnate proizvode i drugo.
Ujedno, 20-godišnjaka se sumnjiči da je na istom području iz pomoćnih prostorija, otuđio motornu kosilicu, aparat za zavarivanje, razni električni alat i drugo, vlasništvo 69-godišnjaka. Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 15.000 kuna, a protiv osumnjičenika nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena posebna izvješća.
 



Stranica