Razriješena "serija" teških krađa u vikend kuće

Slika PU_KA/MUP_slike/ckv_uzimanje_otisaka01.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 20-godišnjak iz Vojnića i 43-godišnjak iz Karlovca u razdoblju od 25. studenog 2012. do 1. veljače 2013. godine provalili u vikend kuću u Goljakima Turanjskim, grad Karlovac, te otuđili TV prijemnik, vanbrodski motor za čamac, trimer za travu i bušilicu. Materijalna šteta je više tisuća kuna, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno posebno izvješće.  Nadalje utvrđeno je i da je prethodno navedeni 20-godišnjak iz Vojnića zajedno s 19-godišnjakom iz Vojnića, te s još četiri maloljetne osobe s područja Karlovca u razdoblju od 10. prosinca 2012. do 28. veljače 2013. godine provalio u šest vikend kuća u Zadobarju, grad Karlovac, te su tom prilikom otuđili trimere za travu, kućne potrepštine i drugo. Ukupna materijalna šteta je više tisuća kuna, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno posebno izvješće.  

Foto: ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 20-godišnjak iz Vojnića i 43-godišnjak iz Karlovca u razdoblju od 25. studenog 2012. do 1. veljače 2013. godine provalili u vikend kuću u Goljakima Turanjskim, grad Karlovac, te otuđili TV prijemnik, vanbrodski motor za čamac, trimer za travu i bušilicu. Materijalna šteta je više tisuća kuna, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno posebno izvješće
Nadalje utvrđeno je i da je prethodno navedeni 20-godišnjak iz Vojnića zajedno s 19-godišnjakom iz Vojnića, te s još četiri maloljetne osobe s područja Karlovca u razdoblju od 10. prosinca 2012. do 28. veljače 2013. godine provalio u šest vikend kuća u Zadobarju, grad Karlovac, te su tom prilikom otuđili trimere za travu, kućne potrepštine i drugo. Ukupna materijalna šteta je više tisuća kuna, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno posebno izvješće.



Stranica