Razriješena serija krađa i teških krađa na području Karlovca

Slika PU_KA/MUP_slike/uhicenik05.jpg

Foto: ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem imovinskih delikata policijski službenici Policijske postaje Karlovac razriješili su ukupno 12 kaznenih djela i to šest kaznenih djela krađa, pet teških krađa i jedno kazneno teške krađe u pokušaju za što je osumnjičen 25-godišnjak s područja Karlovca.

Mladić je osumnjičen da je tijekom travnja i svibnja ove godine provalio u dva ugostiteljska objekta, trgovinu i prostor trgovačkog društva na području Karlovca od kuda je otuđio novac, alkoholno i bezalkoholno piće te otpadno olovo, a s kapelice u naselju Orlovac otuđio je bakreni lim. Ujedno u svibnju ove godine iz prostora trgovačkog društva u Karlovcu pokušao je otuđiti otpadne električne kabele i aluminijske hladnjake vozila. 

Također, 25-godišnjaka sumnjiči se da je sa dvije obiteljske kuće i dvorišne zgrade na Orlovcu i u Draganiću tijekom ožujka i travnja ove godine otuđio bakrene dijelove krovne konstrukcije, a tijekom ožujka iz prostora dva trgovačka društva u Karlovcu, u četiri navrata, otuđio je aluminijske poluge i više od 12 tona metalnih ploča.

Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 100 tisuća kuna. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 25-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a jučer tijekom dana doveden je i na Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu.



Stranica