Razriješena kaznena djela teških krađa i krađa

Slika /PU_KA/Slike/Nove_fotografije_za_novi_web/GRBB_1.jpg

Protiv svih osumnjičenika su nadležnom državnom odvjetništvu podnesene kaznene prijave, a jedan osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku

Foto: ilustracija

Policijski službenici su zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa i krađa nad trojicom muškaraca starim 29, 52 i 31 godinu proveli kriminalističko istraživanje.
 
Dvojicu muškaraca stare 29 i 52 godine sumnjiči se da su 18. ožujka 2018. godine na području Vojnića provalili u vikend kuću i podrumske prostorije u sklopu vikend kuće te otuđili samohodnu traktorsku kosilicu koju su potom prodali trećoj osobi. Navedenu dvojicu muškaraca sumnjiči se i da su u dva navrata u ožujku 2022. godine iz nezaključanog spremnika šumskog traktora u šumskom području između naselja Vukmanić i Mandić Selo otuđili gorivo.
 
Također, svu trojicu muškaraca (29, 52, 31) sumnjiči se da su u razdoblju od 25. do 28. ožujka 2022. godine na području Vojnića provalili u teretno vozilo i šumski traktor trgovačkih društava i otuđili gorivo.
 
Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 9000 kuna.
 
Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa i krađa protiv osumnjičenika su nadležnom državnom odvjetništvu podnesene kaznene prijave, a 29-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku i doveden u nadležno državno odvjetništvo.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon