Razriješena kaznena djela teške krađe i teške krađe u pokušaju

Slika /PU_KA/Slike/Nove_fotografije_za_novi_web/krim_policija.jpg

Zbog sumnje u počinjenje teških krađa nadležnom državnom odvjetništvu prijavljen je 42-godišnjak, a zbog sumnje u počinjenje teških krađa u pokušaju 21-godišnjak  

Foto: ilustracija

Policijski službenici proveli su kriminalistička istraživanja nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 21 i 42 godine koje se sumnjiči za počinjenje ukupno šest kaznenih djela.  
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem 42-godišnjaka se sumnjiči da je u noći 7. ožujka provalio u tri ugostiteljska objekta u Ogulinu iz kojih je otuđio registar kasu, novac, alkoholna i bezalkoholna pića. Materijalna šteta veća je od 15.000 kuna. Zbog sumnje da je 42-godišnjak počinio kaznena djela teške krađe protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu proslijeđeno posebno izvješće.
 
Također, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je 22. ožujka provalio u trgovinu u Karlovcu iz koje ništa nije otuđio te pokušao provaliti u još dvije trgovine na području Karlovca i Duge Rese. Zbog sumnje da je mladić počinio kaznena djela teške krađe u pokušaju protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu proslijeđeno posebno izvješće.
 

Pisane vijesti | Istraživanja i analize | Kaznena djela i zakon