Razriješena kaznena djela razbojništva

Obavještavamo vas da su tijekom današnjeg dana djelatnici PU karlovačke u suradnji s djelatnicima PU zagrebačke, dovršili opsežno kriminalističko istraživanje vezano za kaznena djela razbojništva, te utvrdili da je hrvatski državljanin star 51 godinu, s područja Krašića, tijekom prosinca, 2011. godine, na području Karlovca počinio dva kaznena djela razbojništva opisana u čl. 218. st. 1. Kaznenog zakona, i to u poslovnici Hrvatskih pošta, Ivana Meštrovića u Karlovcu, 16. prosinca 2011. godine i poslovnici Hrvatske lutrije, Ivana Gundulića 2, u Karlovcu, 22. prosinca 2011. godine. Tom prilikom otuđio je više tisuća kuna. Također, utvrđeno je da je počinio i dva kaznena djela razbojništva na području Zagreba u poslovnici Hrvatskih pošta, Puškarićeva 15, i to 27. i 5. siječnja 2012. godine, te tom prilikom otuđio više tisuća kuna. Zbog osnovane sumnje da je počinio gore opisana kaznena djela, 51 godišnjak je danas u poslijepodnevnim satima uz kaznenu prijavu doveden Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Obavještavamo vas da su tijekom današnjeg dana djelatnici PU karlovačke u suradnji s djelatnicima PU zagrebačke, dovršili opsežno kriminalističko istraživanje vezano za kaznena djela razbojništva, te utvrdili da je hrvatski državljanin star 51 godinu, s područja Krašića, tijekom prosinca, 2011. godine, na području Karlovca počinio dva kaznena djela razbojništva opisana u čl. 218. st. 1. Kaznenog zakona, i to u poslovnici Hrvatskih pošta, Ivana Meštrovića u Karlovcu, 16. prosinca 2011. godine i poslovnici Hrvatske lutrije, Ivana Gundulića 2, u Karlovcu, 22. prosinca 2011. godine. Tom prilikom otuđio je više tisuća kuna.
Također, utvrđeno je da je počinio i dva kaznena djela razbojništva na području Zagreba u poslovnici Hrvatskih pošta, Puškarićeva 15, i to 27. i 5. siječnja 2012. godine, te tom prilikom otuđio više tisuća kuna.
Zbog osnovane sumnje da je počinio gore opisana kaznena djela, 51 godišnjak je danas u poslijepodnevnim satima uz kaznenu prijavu doveden Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.



Stranica