Razriješena kaznena djela imovinskih delikata

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija02.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Karlovac proveli su kriminalistička istraživanja kaznenih djela imovinskih delikata počinjenih na području grada Karlovca. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su trojica mladića (18,19,20) i dvojica maloljetnika osumnjičeni da su tijekom siječnja, veljače, ožujka i travnja ove godine na području grada Karlovca, što zajedno, što samostalno, počinili ukupno 13 kaznenih djela (teške krađe, teške krađe u pokušaju, oštećenje tuđe stvari i prikrivanje). Sumnjiči ih se da su provaljivali i pokušali provaliti u garaže, trgovinu i sportsku dvoranu, te tom prilikom otuđili novac, cigarete, bicikl, opremu za ribolov i drugo, a prilikom pokušaja provale oštetili imovinu vlasnika. Ujedno, jedan od osumnjičenika prikrio je predmete iz jednog od tih kaznenih djela. Protiv osumnjičenika Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu podneseno je posebno izvješće.

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Karlovac proveli su kriminalistička istraživanja kaznenih djela imovinskih delikata počinjenih na području grada Karlovca.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su trojica mladića (18,19,20) i dvojica maloljetnika osumnjičeni da su tijekom siječnja, veljače, ožujka i travnja ove godine na području grada Karlovca, što zajedno, što samostalno, počinili ukupno 13 kaznenih djela (teške krađe, teške krađe u pokušaju, oštećenje tuđe stvari i prikrivanje). Sumnjiči ih se da su provaljivali i pokušali provaliti u garaže, trgovinu i sportsku dvoranu, te tom prilikom otuđili novac, cigarete, bicikl, opremu za ribolov i drugo, a prilikom pokušaja provale oštetili imovinu vlasnika. Ujedno, jedan od osumnjičenika prikrio je predmete iz jednog od tih kaznenih djela.

Protiv osumnjičenika Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu podneseno je posebno izvješće



Stranica