Razriješena kaznena djela

Slika PU_KA/MUP_slike/policajac02.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Karlovac zbog kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta proveli su kriminalistička istraživanja nad hrvatskim državljanima starim 22, 25, 26 i 29 godina.  Mladića starog 22 godine sumnjiči se da je u ranim jutarnjim satima 10. rujna u Karlovcu ispred stambene zgrade u gradskoj četvrti Gaza otuđio skuter 40-godišnjaka te da je potom zajedno s 26-godišnjakom otuđenim skuterom prolazio pored 44-godišnjakinje u gradskoj četvrti Zvijezda kojom prilikom su od nje otuđili torbicu s dokumentima i novcem. Nakon toga su nad 41-godišnjom zaposlenicom kioska u gradskoj četvrti Zvijezda pokušali počiniti razbojništvo. Ukupna materijalna šteta veća je od 6000 kuna. Zbog sumnje da je 22-godišnjak počinio kazneno djelo krađe, a zajedno sa 26-godišnjakom i kazneno djelo teške krađe i pokušaj razbojništva, nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće. Ujedno, 26-godišnjak je nakon kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a potom doveden i na Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu.  Nadalje, 25-godišnjaka se sumnjiči da je u razdoblju od 4. do 8. rujna pokušao provaliti u pomoćne prostorije u gradskoj četvrti Gaza u Karlovcu kao i da je tijekom noći sa 6. na 7. rujna zajedno s 29-godišnjakom provalio u obiteljsku kuću 82-godišnjaka na Orlovcu te otuđio novac, nakit i dokumente. Materijalna šteta je veća od 11.000 kuna.  Zbog sumnje da je 25-godišnjak počinio kazneno djelo teške krađe u pokušaju, a zajedno s 29-godišnjakom i kazneno djelo teške krađe, nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće. Ujedno, 25-godišnjak je nakon kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a potom doveden i na Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu.   

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Karlovac zbog kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta proveli su kriminalistička istraživanja nad hrvatskim državljanima starim 22, 25, 26 i 29 godina. 

Mladića starog 22 godine sumnjiči se da je u ranim jutarnjim satima 10. rujna u Karlovcu ispred stambene zgrade u gradskoj četvrti Gaza otuđio skuter 40-godišnjaka te da je potom zajedno s 26-godišnjakom otuđenim skuterom prolazio pored 44-godišnjakinje u gradskoj četvrti Zvijezda kojom prilikom su od nje otuđili torbicu s dokumentima i novcem. Nakon toga su nad 41-godišnjom zaposlenicom kioska u gradskoj četvrti Zvijezda pokušali počiniti razbojništvo. Ukupna materijalna šteta veća je od 6000 kuna.

Zbog sumnje da je 22-godišnjak počinio kazneno djelo krađe, a zajedno sa 26-godišnjakom i kazneno djelo teške krađe i pokušaj razbojništva, nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće. Ujedno, 26-godišnjak je nakon kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a potom doveden i na Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu. 

Nadalje, 25-godišnjaka se sumnjiči da je u razdoblju od 4. do 8. rujna pokušao provaliti u pomoćne prostorije u gradskoj četvrti Gaza u Karlovcu kao i da je tijekom noći sa 6. na 7. rujna zajedno s 29-godišnjakom provalio u obiteljsku kuću 82-godišnjaka na Orlovcu te otuđio novac, nakit i dokumente. Materijalna šteta je veća od 11.000 kuna. 

Zbog sumnje da je 25-godišnjak počinio kazneno djelo teške krađe u pokušaju, a zajedno s 29-godišnjakom i kazneno djelo teške krađe, nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće. Ujedno, 25-godišnjak je nakon kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a potom doveden i na Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu. 
 



Stranica