Razriješena četiri kaznena djela krađa i teških krađa

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici PU karlovačke razriješili su dva kaznena djela teške krađe, jedno kazneno djelo krađe na području PP Karlovac i kazneno djelo krađe na području PP Duga Rese.  Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 19-godišnjak s područja Josipdola dana 15. kolovoza 2011. godine provalio u dvije obiteljske kuće na području Draganića, vlasništvo 36-godišnjaka i 32-godišnjakinje te otuđio zlatni nakit novac. Ukupna materijalna šteta veća je od sto tisuća kuna. Zbog osnovane sumnje da je počinio dva kaznena djela Teške krađe opisano u čl. 217. Kaznenog zakona Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu proslijeđeno je posebno izvješće. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 26-godišnjak zajedno s 31-godišnjakom, obojica s područja Karlovca, u razdoblju od 16. do 17. siječnja 2012. godine u Karlovcu, u Draškovićevoj ulici otuđio neregistrirano i otključano kombi vozilo, vlasništvo 56-godišnjaka s područja Karlovca. Materijalna šteta je više tisuća kuna. Zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo Krađe opisano u čl. 216. Kaznenog zakona protiv njih je Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno posebno izvješće. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 23-godišnjak s područja Karlovca u razdoblju od 29. veljače do 01. ožujka 2012. godine u mjestu Belajske Poljice , općina Barilović otuđio 14 poklopaca odvodnih šahtova. Materijalna šteta je veća od deset tisuća kuna. Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Krađe opisano u čl. 216. Kaznenog zakona protiv njega slijedi kaznena prijava.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici PU karlovačke razriješili su dva kaznena djela teške krađe, jedno kazneno djelo krađe na području PP Karlovac i kazneno djelo krađe na području PP Duga Rese.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 19-godišnjak s područja Josipdola dana 15. kolovoza 2011. godine provalio u dvije obiteljske kuće na području Draganića, vlasništvo 36-godišnjaka i 32-godišnjakinje te otuđio zlatni nakit novac. Ukupna materijalna šteta veća je od sto tisuća kuna. Zbog osnovane sumnje da je počinio dva kaznena djela Teške krađe opisano u čl. 217. Kaznenog zakona Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu proslijeđeno je posebno izvješće.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 26-godišnjak zajedno s 31-godišnjakom, obojica s područja Karlovca, u razdoblju od 16. do 17. siječnja 2012. godine u Karlovcu, u Draškovićevoj ulici otuđio neregistrirano i otključano kombi vozilo, vlasništvo 56-godišnjaka s područja Karlovca. Materijalna šteta je više tisuća kuna. Zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo Krađe opisano u čl. 216. Kaznenog zakona protiv njih je Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno posebno izvješće.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 23-godišnjak s područja Karlovca u razdoblju od 29. veljače do 01. ožujka 2012. godine u mjestu Belajske Poljice , općina Barilović otuđio 14 poklopaca odvodnih šahtova. Materijalna šteta je veća od deset tisuća kuna. Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Krađe opisano u čl. 216. Kaznenog zakona protiv njega slijedi kaznena prijava.



Stranica