PU karlovačka sudjelovala na Sajmu udruga

Slika PU_KA/PU_info/2018/Sajam_udruga/naslovnica.jpg

Foto: PU karlovačka

U subotu, 29. rujna u Karlovcu na prostoru Šetališta dr. Franje Tuđmana održan je deseti po redu Sajam udruga, a na njemu je i ove godine sudjelovala Policijska uprava karlovačka. Policijski službenici Policijske uprave karlovačke građanima su prezentirali rad Interventne jedinice policije, prometne i temeljne policije, a posjetiteljima su dijelili letke o provođenju preventivnih programa na području policijske uprave. 
Na ovaj način Policijska uprava karlovačka je među građanima grada Karlovca i okolice obilježila Dan policije i blagdan Svetog Mihaela te im prezentirala opremu i tehniku koja se koristi u svakodnevnom radu. Svi zainteresirani imali su priliku razgledati službeno vozilo bez obilježja tzv “presretač“ kojeg koristi prometna policija, upoznati se s tehničkim karakteristikama i mogućnostima vozila, a najmlađima je bio najzanimljiviji službeni motocikl i bljeskalice na motoru kao i službeni kombi za privođenje osoba „marica“.
Veliku pažnju privukla je i oprema interventne policije, osobito oružje, a najmlađi su se odvažili isprobati težinu pancirke i kacige. 
 



Pisane vijesti