PU karlovačka predstavlja preventivni projekt „Lily“

  • Slika /PU_KA/PU_info/2019/Projekt_Lily/1.jpg
  • Slika

Priključite nam se u ponedjeljak 23. rujna u provođenju projekta "Lily" i dajte svoj glas protiv nasilja prema ženama te se aktivirajte u izgradnji našeg društva s nultom stopom tolerancije na nasilje

Foto: PU karlovačka

U ponedjeljak, 23. rujna s početkom u 12 sati, u Ulici Stjepana Radića u Karlovcu (kod spomenika „Žabi“) Policijska uprava karlovačka i partneri u povodu obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama predstavit će preventivni projekt „Lily“ #RESPECTUS – SPRIJEČIMO NASILJE PREMA ŽENAMA!  
 
U sklopu programa, pripadnici Interventne jedinice policije Policijske uprave karlovačke izvest će tematsku pokaznu vježbu, a u zajedničkoj vježbi tehnika samoobrane pridružit će im se predstavnice Saveza udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije i Ženske grupe Karlovac – Korak.  
 
Želeći se društveno angažirati u preventivni projekt „Lily“ tvrtka Borovo dizajnirala je novu Startas tenisicu „#RESPECTUS Lily“ te ju stavila u prodaju, a temeljem sklopljenog ugovora o poslovnoj suradnji s udrugom „B.a.b.e.“ iz Zagreba izdvajat će dio novčanih sredstava u humanitarne svrhe za sklonište za žene žrtve nasilja. I u Karlovcu tvrtka Borovo dala je podršku provođenju projekta tako što će tijekom ponedjeljka 23. rujna 2019. u poslovnicama Borova u Karlovcu građani ove tenisice moći kupiti s posebnim popustom, a dio sredstava od kupnje ići će u humanitarne svrhe. 
 
Pozivamo građane da nam se priključe u provođenju ovog projekta i daju svoj glas protiv nasilja prema ženama te se aktiviraju u izgradnji našeg društva s nultom stopom tolerancije na nasilje.

NADOPUNA:

Zbog moguće promjene vremenskih prilika promijenjena je lokacija održavanja te će navedena aktivnost biti održana u istom vremenu, znači s početkom u 12 sati, ali u natkrivenom dijelu prostora ispred Robne kuće u Karlovcu, Trg Milana Šufflaya 1.


 

Stranica