Pronađen vozač oštećenog vozila koji je kršio prometne propise

Slika /PU_KA/Slike/Nove_fotografije_za_novi_web/policija_natpis.jpg

Pozivamo građane da nam i dalje dostavljaju informacije o ovakvim i sličnim događajima

Foto: ilustracija 
 
Policijski službenici Postaje prometne policije Karlovac su temeljem objavljene snimke na društvenim mrežama „vožnje oštećenim osobnim automobilom“ koji se kretao noću državnom cestom DC-3 na području općine Bosiljevo prema Karlovcu, proveli kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska vozača i utvrđivanja svih činjenica.
 
Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je na navedenoj relaciji 20. siječnja 2024. godine s tehnički neispravnim osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao 21-godišnji hrvatski državljanin (kvar na nosivim elementima prednjeg desnog kotača) koji se nije kretao sredinom obilježene prometne trake zbog čega će mu biti izdan prekršajni nalog. Također je 20-godišnjaku koji se osobnim automobilom kretao ispred njega i snimao mobitelom navedenu vožnju, uručena obavijest o počinjenom prekršaju.
 
Pozivamo građane da nam i dalje dostavljaju informacije o ovakvim i sličnim događajima kako bismo poduzeli potrebne mjere i radnje te takve osobe koje grubo krše prometne propise sukladno zakonskim odredbama i sankcionirali, a sve u cilju podizanja razine sigurnosti na našim prometnicama.

Pisane vijesti | Promet i vozila