Prometne nesreće s teško ozlijeđenima

Slika /PU_KA/Slike/Nove_fotografije_za_novi_web/bljeskalica.jpg

S ciljem rasvjetljavanja prometne nesreće u Dugoj Resi pozivamo sve građane svjedoke – očevice ili osobe koje imaju saznanja o ovoj prometnoj nesreći da se jave u Policijsku postaju Duga Resa na broj telefona 664-639 ili 192

Jučer su se na području Ozlja i Duge Rese dogodile prometne nesreće u kojima su dvije osobe teško ozlijeđene, vozač teretnog automobila i biciklist. Naime, oko 11.50 sati 39-godišnjak je upravljao teretnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka i u mjestu Malinci, na nizbrdici i u zavoju, iz neutvrđenih razloga sletio s kolnika te se prevrnuo.

U Dugoj Resi u 19 sati nepoznati vozač s nepoznatim vozilom skretao je u Ulicu Đure Tomičića kojom prilikom nije propustio 68-godišnjeg biciklistu, a koji se kretao iz suprotnog smjera i zadržavao smjer kretanja. Tom prilikom došlo je do kontakta i pada bicikliste na kolnik, a vozač automobila se udaljio s mjesta događaja. Policija provodi kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja i pronalaska nepoznatog vozača i svih okolnosti ove prometne nesreće. Također, s ciljem rasvjetljavanja ove prometne nesreće pozivamo sve građane svjedoke – očevice ili osobe koje imaju saznanja o ovoj prometnoj nesreći da se jave u Policijsku postaju Duga Resa na broj telefona 664-639 ili 192.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila