Prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama

Slika PU_KA/MUP_slike/kartonski_policajci02.jpg

Jučer oko 5.45 sati na autocesti A-1 u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka upravljao je 58-godišnjak koji se nije vozilom kretao sredinom obilježene prometne trake, već je skrenuo van kolnika gdje se u odvodnom kanalu prevrnuo. Tom prilikom teško su ozlijeđeni vozač i 51-godišnja putnica, oboje državljani Njemačke. Protiv vozača bit će podnesena kaznena prijava.  Jučer oko 19.00 sati na raskrižju ulica Kralja Petra Krešimira IV. – Bartola Kašića – Maksimilijana Vrhovca u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Motociklom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,36 promila upravljao je 50-godišnjak koji je zbog nepropisnog kretanja udario u montažni rubnjak na tom raskrižju uslijed čega je pao i teško se ozlijedio. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će podneseno izvješće, a vozač će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.   

Foto: ilustracija

Jučer oko 5.45 sati na autocesti A-1 u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka upravljao je 58-godišnjak koji se nije vozilom kretao sredinom obilježene prometne trake, već je skrenuo van kolnika gdje se u odvodnom kanalu prevrnuo. Tom prilikom teško su ozlijeđeni vozač i 51-godišnja putnica, oboje državljani Njemačke. Protiv vozača bit će podnesena kaznena prijava. 

Jučer oko 19.00 sati na raskrižju ulica Kralja Petra Krešimira IV. – Bartola Kašića – Maksimilijana Vrhovca u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Motociklom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,36 promila upravljao je 50-godišnjak koji je zbog nepropisnog kretanja udario u montažni rubnjak na tom raskrižju uslijed čega je pao i teško se ozlijedio. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će podneseno izvješće, a vozač će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 
 



Stranica