Prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama

Slika PU_KA/MUP_slike/policajac02.jpg

Jučer oko 11 sati u Karlovcu, na raskrižju Mačekove i Meštrovićeve ulice dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljao je 28-godišnjak, koji je na pješačkom prijelazu udario 83-godišnju pješakinju i teško ju ozlijedio. Protiv vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena kaznena prijava. Jučer oko 16.35 sati, u naselju Donja Jelsa, dogodila se prometna nesreća između osobnog automobila i mopeda. Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1.55 promila upravljao je 56-godišnjak te je zbog neprilagođene brzine udario u moped karlovačkih registracijskih oznaka, kojim je ispred njega upravljao 65-godišnjak. Tom prilikom 65-godišnjak je teško ozlijeđen. Protiv 56-godišnjeg vozača bit će podnesena kaznena prijava. Jučer oko 17.25 sati, u Karlovcu, na križanju ulica Smičiklasove i Bartola Kašića dogodila se prometna nesreća između osobnog automobila i mopeda. Mopedom karlovačkih registracijskih oznaka upravljao je 62-godišnjak koji je u raskrižje ušao na znak crvenog svjetla te je na njega naletio osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 19-godišnjak. U prometnoj nesreći vozač mopeda je teško ozlijeđen te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.

Foto: ilustracija

Jučer oko 11 sati u Karlovcu, na raskrižju Mačekove i Meštrovićeve ulice dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljao je 28-godišnjak, koji je na pješačkom prijelazu udario 83-godišnju pješakinju i teško ju ozlijedio. Protiv vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena kaznena prijava

Jučer oko 16.35 sati, u naselju Donja Jelsa, dogodila se prometna nesreća između osobnog automobila i mopeda. Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1.55 promila upravljao je 56-godišnjak te je zbog neprilagođene brzine udario u moped karlovačkih registracijskih oznaka, kojim je ispred njega upravljao 65-godišnjak. Tom prilikom 65-godišnjak je teško ozlijeđen. Protiv 56-godišnjeg vozača bit će podnesena kaznena prijava.

Jučer oko 17.25 sati, u Karlovcu, na križanju ulica Smičiklasove i Bartola Kašića dogodila se prometna nesreća između osobnog automobila i mopeda. Mopedom karlovačkih registracijskih oznaka upravljao je 62-godišnjak koji je u raskrižje ušao na znak crvenog svjetla te je na njega naletio osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 19-godišnjak. U prometnoj nesreći vozač mopeda je teško ozlijeđen te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.



Stranica