Prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama

Slika PU_KA/MUP_slike/kartonski_policajci01.jpg

Jučer u 7.30 sati u Ozlju osobnim automobilom daruvarskih registracijskih oznaka upravljao je 39-godišnjak te je zbog neprilagođene brzine sletio van kolnika i prevrnuo se. Tom prilikom njegov 32-godišnji suvozač je teško ozlijeđen, a protiv vozača će biti podnesena kaznena prijava. Jučer oko 19.55 sati u mjestu Josipdol na državnoj cesti uz rub kolnika kretao se 64-godišnji pješak koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,88 promila, te je zateturao na suprotnu stranu gdje ga je udario osobni automobil ogulinskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 25-godišnjak. Tom prilikom pješak je teško ozlijeđen i protiv njega će biti podnesen obvezni prekršajni nalog.

Foto: ilustracija

Jučer u 7.30 sati u Ozlju osobnim automobilom daruvarskih registracijskih oznaka upravljao je 39-godišnjak te je zbog neprilagođene brzine sletio van kolnika i prevrnuo se. Tom prilikom njegov 32-godišnji suvozač je teško ozlijeđen, a protiv vozača će biti podnesena kaznena prijava

Jučer oko 19.55 sati u mjestu Josipdol na državnoj cesti uz rub kolnika kretao se 64-godišnji pješak koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,88 promila, te je zateturao na suprotnu stranu gdje ga je udario osobni automobil ogulinskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 25-godišnjak. Tom prilikom pješak je teško ozlijeđen i protiv njega će biti podnesen obvezni prekršajni nalog. 
 



Stranica