Prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama

Jučer u 15.15 sati u Karlovcu, 59-godišnjak iz Karlovca upravljao je osobnim automobilom marke Daewoo, karlovačkih registracijskih oznaka i kretao se državnom cestom broj 36 u smjeru Rečice. Dolaskom do kućnog broja dva, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, uslijed čega je sletio u desno, u odvodni kanal, te udario u betonski mostić. U prometnoj nesreći 59-godišnji vozač zadobio je teške tjelesne ozljede. Materijalna šteta cijeni se na 10 500 kuna. Protiv vozača slijedi prekršajni nalog. Jučer u 18.20 sati u Slunju, 21-godišnjakinja iz Slunja upravljala je osobnim automobilom marke VW Passat, karlovačkih registracijskih oznaka i kretala se državnom cestom broj jedan u smjeru Karlovca. Dolaskom u Radićevu ulicu u Slunju, nije držala potrebiti razmak, te je prednjim dijelom vozila udarila u stražnji dio osobnog automobila marke Renault Megane, karlovačkih registracijskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljala 48-godišnjakinja iz Slunja. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je putnica u osobnom automobilu marke Passat, dok su lake tjelesne ozljede zadobile 21-godišnja i 48-godišnja vozačica. Materijalna šteta cijeni se na 30 tisuća kuna. Protiv 21-godišnjakinje slijedi kaznena prijava.  

Jučer u 15.15 sati u Karlovcu, 59-godišnjak iz Karlovca upravljao je osobnim automobilom marke Daewoo, karlovačkih registracijskih oznaka i kretao se državnom cestom broj 36 u smjeru Rečice. Dolaskom do kućnog broja dva, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, uslijed čega je sletio u desno, u odvodni kanal, te udario u betonski mostić. U prometnoj nesreći 59-godišnji vozač zadobio je teške tjelesne ozljede. Materijalna šteta cijeni se na 10 500 kuna. Protiv vozača slijedi prekršajni nalog.

Jučer u 18.20 sati u Slunju, 21-godišnjakinja iz Slunja upravljala je osobnim automobilom marke VW Passat, karlovačkih registracijskih oznaka i kretala se državnom cestom broj jedan u smjeru Karlovca. Dolaskom u Radićevu ulicu u Slunju, nije držala potrebiti razmak, te je prednjim dijelom vozila udarila u stražnji dio osobnog automobila marke Renault Megane, karlovačkih registracijskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljala 48-godišnjakinja iz Slunja. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je putnica u osobnom automobilu marke Passat, dok su lake tjelesne ozljede zadobile 21-godišnja i 48-godišnja vozačica. Materijalna šteta cijeni se na 30 tisuća kuna. Protiv 21-godišnjakinje slijedi kaznena prijava.



Stranica