Prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama

Jučer oko 12 sati na 48 km autoceste A-1 u smjeru Zagreba dogodila se prometna nesreća. 30-godišnji državljanin Slovenije upravljao je osobnim vozilom mariborskih registracijskih oznaka, te zbog neprilagođene brzine prednjim dijelom udara u osobno vozilo njemačkih registracijskih oznaka kojim je ispred njega upravljao 21-godišnjak iz Zagreba, a čije vozilo je odbačeno te udarilo u zadnji dio vozila slovačkih registracijskih oznaka kojim je također ispred njega upravljao 35-godišnji Slovački državljanin. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 29-godišnja državljanka Slovenije putnica iz vozila mariborskih registracijskih oznaka, dok je putnica iz istog vozila 23-godišnja državljanka Slovenije lakše ozlijeđena. Materijalna šteta je veća od 40 tisuća kuna, a protiv 30-godišnjeg državljana Slovenije slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. Jučer oko 13.10 sati na državnoj cesti D-1 u mjestu Cerovac Vukmanićki dogodila se prometna nesreća. 58-godišnjakinja iz Splita upravljala je osobnim vozilom splitskih registracijskih oznaka te u jednom trenutku prelazi na suprotni kolnički trak gdje udara u prednji dio osobnog vozila austrijskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 29-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. 70-godišnja putnica iz vozila splitskih registracijskih oznaka teže je ozlijeđena, dok su 54-godišnja putnica iz navedenog vozila kao i vozač vozila austrijskih registracijskih oznaka i njegova suputnica 63-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine lakše ozlijeđeni. Materijalna šteta je veća od 30 tisuća kuna. Protiv 58-godišnje Splićanke slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. Jučer oko 7.05 sati na državnoj cesti D-1 u mjestu Pavlovac, općina Slunj, dogodila se prometna nesreća. 24-godišnjak iz Nedelišća upravljao je osobnim vozilom čakovečkih registracijskih oznaka i kretao se u smjeru Slunja, a u jednom trenutku prelazi na suprotni kolnički trak, te udara u zaštitnu metalnu ogradu i slijeće u udolinu. Putnica iz vozila 33-godišnjakinja iz Male Subotice teže je ozlijeđena. Materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna, a protiv vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.  

Jučer oko 12 sati na 48 km autoceste A-1 u smjeru Zagreba dogodila se prometna nesreća. 30-godišnji državljanin Slovenije upravljao je osobnim vozilom mariborskih registracijskih oznaka, te zbog neprilagođene brzine prednjim dijelom udara u osobno vozilo njemačkih registracijskih oznaka kojim je ispred njega upravljao 21-godišnjak iz Zagreba, a čije vozilo je odbačeno te udarilo u zadnji dio vozila slovačkih registracijskih oznaka kojim je također ispred njega upravljao 35-godišnji Slovački državljanin. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 29-godišnja državljanka Slovenije putnica iz vozila mariborskih registracijskih oznaka, dok je putnica iz istog vozila 23-godišnja državljanka Slovenije lakše ozlijeđena.  Materijalna šteta je veća od 40 tisuća kuna, a protiv 30-godišnjeg državljana Slovenije slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Jučer oko 13.10 sati na državnoj cesti D-1 u mjestu Cerovac Vukmanićki dogodila se prometna nesreća. 58-godišnjakinja iz Splita upravljala je osobnim vozilom splitskih registracijskih oznaka te u jednom trenutku prelazi na suprotni kolnički trak gdje udara u prednji dio osobnog vozila austrijskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 29-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. 70-godišnja putnica iz vozila splitskih registracijskih oznaka teže je ozlijeđena, dok su 54-godišnja putnica iz navedenog vozila kao i vozač vozila austrijskih registracijskih oznaka i njegova suputnica 63-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine lakše ozlijeđeni. Materijalna šteta je veća od 30 tisuća kuna. Protiv 58-godišnje Splićanke slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Jučer oko 7.05 sati na državnoj cesti D-1 u mjestu Pavlovac, općina Slunj, dogodila se prometna nesreća. 24-godišnjak iz Nedelišća upravljao je osobnim vozilom čakovečkih registracijskih oznaka i kretao se u smjeru Slunja, a u jednom trenutku prelazi na suprotni kolnički trak, te udara u zaštitnu metalnu ogradu i slijeće u udolinu. Putnica iz vozila 33-godišnjakinja iz Male Subotice teže je ozlijeđena. Materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna, a protiv vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. 



Stranica