Prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama

Jučer, u 5.30 sati u Karlovcu 23-godišnjak iz Karlovca upravljao je osobnim automobilom marke Audi, karlovačkih registracijskih oznaka i kretao se ulicom dr. Slavka Rozgaja u smjeru ulice Mala Švarča. Zbog neprilagođene brzine u oštrom zavoju izgubio je nadzor nad upravljačem, sletio van kolnika i udario u kameni stup. Uslijed navedenog 23-godišnjak zadobio je teške tjelesne ozljede, te je zadržan na liječenju. Jučer, u 22.20 sati u Bariloviću, 62-godišnjak iz Barilovića, upravljao je neregistriranim traktorom marke Zetor i kretao se nerazvrstanom cestom u mjestu Koranska Strana u smjeru Perjasice. Zbog vožnje pod utjecajem alkohola, sletio je van ceste, nakon čega se prevrnuo. Uslijed navedenog 62-godišnji vozač zadobio je teške tjelesne ozljede, te je zadržan na liječenju.  

Jučer, u 5.30 sati u Karlovcu 23-godišnjak iz Karlovca upravljao je osobnim automobilom marke Audi, karlovačkih registracijskih oznaka i kretao se ulicom dr. Slavka Rozgaja u smjeru ulice Mala Švarča. Zbog neprilagođene brzine u oštrom zavoju izgubio je nadzor nad upravljačem, sletio van kolnika i udario u kameni stup. Uslijed navedenog 23-godišnjak zadobio je teške tjelesne ozljede, te je zadržan na liječenju.

Jučer, u 22.20 sati u Bariloviću, 62-godišnjak iz Barilovića, upravljao je neregistriranim traktorom marke Zetor i kretao se nerazvrstanom cestom u mjestu Koranska Strana u smjeru Perjasice. Zbog vožnje pod utjecajem alkohola, sletio je van ceste, nakon čega se prevrnuo. Uslijed navedenog 62-godišnji vozač zadobio je teške tjelesne ozljede, te je zadržan na liječenju.
 



Stranica