Prometne nesreće s poginulim osobama

Jučer, nešto poslije 17 sati teretno vozilo, novogradiških registracijskih oznaka zbog kvara zaustavilo se na voznoj traci, na 47. kilometru autoceste A-1 u smjeru Bosiljeva, a 45-godišnji vozač teretnog vozila upalio je sva četiri pokazivača smjera, te ispravno postavio sigurnosni trokut i obavijestio djelatnike autoceste, koji su na signalne portale postavili obavijest o vozilu u kvaru i dali obavijest da se sva vozila preusmjeravaju u lijevu pretjecajnu traku. 77-godišnjak iz Krka koji je upravljao osobnim automobilom marke BMW X5, njemačkih registracijskih oznaka i kretao se autocestom A-1 od Karlovca u smjeru Bosiljeva, oglušio se na navedene obavijesti, te se nastavio kretati desnim voznim trakom. Dolaskom na 47. kilometar, u punoj brzini nalijeće na vozača teretnog automobila koji se nalazio iza teretnog vozila i kojeg odbacuje u lijevo, a nakon toga osobno vozilo udara u teretno vozilo, koji se nastavio kretati nekoliko desetina metara. Na mjestu događaja smrtno je stradao 45-godišnji vozač teretnog vozila. Promet je bio u prekidu do 22.50 sati. Protiv 77-godišnjaka slijedi kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. Materijalna šteta je veća od 50 tisuća kuna. Jučer, oko 8 sati na državnoj cesti D-23, u mjestu Gornji Zvečaj, 65-godišnjak iz Generalskog Stola, upravljao je osobnim automobilom marke Golf, karlovačkih registracijskih oznaka i kretao se u smjeru Duge Rese. Izlaskom iz desnog zavoja, zbog neprilagođene brzine, gubi kontrolu nad vozilom, te prelazi na suprotni kolnički trak i udara u osobno vozilo marke Seat zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je u smjeru Generalskog Stola upravljao 50-godišnjak iz Jastrebarskog. 65-godišnji vozač zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život, od kojih je danas preminuo. Materijalna šteta je veća od 30 tisuća kuna.  

Jučer, nešto poslije 17 sati teretno vozilo, novogradiških registracijskih oznaka zbog kvara zaustavilo se na voznoj traci, na 47. kilometru autoceste A-1 u smjeru Bosiljeva, a 45-godišnji vozač teretnog vozila upalio je sva četiri pokazivača smjera, te ispravno postavio sigurnosni trokut i obavijestio djelatnike autoceste, koji su na signalne portale postavili obavijest o vozilu u kvaru i dali obavijest da se sva vozila preusmjeravaju u lijevu pretjecajnu traku. 77-godišnjak iz Krka koji je upravljao osobnim automobilom marke BMW X5, njemačkih registracijskih oznaka i kretao se autocestom A-1 od Karlovca u smjeru Bosiljeva, oglušio se na navedene obavijesti, te se nastavio kretati desnim voznim trakom. Dolaskom na 47. kilometar, u punoj brzini nalijeće na vozača teretnog automobila koji se nalazio iza teretnog vozila i kojeg odbacuje u lijevo, a nakon toga osobno vozilo udara u teretno vozilo, koji se nastavio kretati nekoliko desetina metara. Na mjestu događaja smrtno je stradao 45-godišnji vozač teretnog vozila. Promet je bio u prekidu do 22.50 sati. Protiv 77-godišnjaka slijedi kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. Materijalna šteta je veća od 50 tisuća kuna.

Jučer, oko 8 sati na državnoj cesti D-23, u mjestu Gornji Zvečaj, 65-godišnjak iz Generalskog Stola, upravljao je osobnim automobilom marke Golf, karlovačkih registracijskih oznaka i kretao se u smjeru Duge Rese. Izlaskom iz desnog zavoja, zbog neprilagođene brzine, gubi kontrolu nad vozilom, te prelazi na suprotni kolnički trak i udara u osobno vozilo marke Seat zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je u smjeru Generalskog Stola upravljao 50-godišnjak iz Jastrebarskog. 65-godišnji vozač zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život, od kojih je danas preminuo. Materijalna šteta je veća od 30 tisuća kuna.



Stranica