Prometna nesreća u Rakovici

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija02.jpg

Jučer u 22 sata na državnoj cesti broj 1, u mjestu Rakovica, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,01 promila upravljao je 22-godišnjak koji je zbog neprilagođene brzine prešao u suprotni kolnički trak i udario u osobni automobil zadarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 38-godišnjak. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 18-godišnji putnik iz automobila karlovačkih registracijskih oznaka dok su vozač i 36-godišnja putnica iz automobila zadarskih registracijskih oznaka lakše ozlijeđeni. Protiv 22-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava.

Foto: ilustracija

Jučer u 22 sata na državnoj cesti broj 1, u mjestu Rakovica, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,01 promila upravljao je 22-godišnjak koji je zbog neprilagođene brzine prešao u suprotni kolnički trak i udario u osobni automobil zadarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 38-godišnjak.
U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 18-godišnji putnik iz automobila karlovačkih registracijskih oznaka dok su vozač i 36-godišnja putnica iz automobila zadarskih registracijskih oznaka lakše ozlijeđeni. Protiv 22-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava.



Stranica