Prometna nesreća na autocesti kod Bosiljeva

Slika PU_KA/MUP_slike/promet.jpg

Jučer oko 15.17 sati na autocesti A-1 u smjeru juga kod Bosiljeva dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom pulskih registracijskih oznaka upravljao je 65-godišnjak te je zbog ne držanja potrebnog razmaka udario u priključno vozilo teretnog vozila zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je ispred njega upravljao 54-godišnjak. Tom prilikom osobni automobil počeo se nekontrolirano kretati i udario u rubni kamen. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 65-godišnji vozač i 59-godišnji putnik, a još dvoje putnika starih 35 i 46 godina lako su ozlijeđeni. Protiv 65-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava.   

Foto: ilustracija

Jučer oko 15.17 sati na autocesti A-1 u smjeru juga kod Bosiljeva dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom pulskih registracijskih oznaka upravljao je 65-godišnjak te je zbog ne držanja potrebnog razmaka udario u priključno vozilo teretnog vozila zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je ispred njega upravljao 54-godišnjak.

Tom prilikom osobni automobil počeo se nekontrolirano kretati i udario u rubni kamen. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 65-godišnji vozač i 59-godišnji putnik, a još dvoje putnika starih 35 i 46 godina lako su ozlijeđeni. Protiv 65-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava.



Stranica