Prijevara

Slika PU_KA/MUP_slike/policajac02.jpg

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 64-godišnjakinje da ju je u razdoblju od 29. studenog do 1. prosinca u više navrata nazvala muška osoba i predstavila se kao istražitelj koji provodi istraživanja nad novčarskim institucijama te je za potrebe provođenja istrage i provjere da li je novac lažan od nje zatražio da podigne sav novac i da mu ga preda zajedno s bankovnim karticama i pripadajućim PIN brojevima a što je 64-godišnjakinja i učinila. Nakon što nije dobila nikakvu potvrdu o preuzimanju shvatila je da je prevarena, a događaj je prijavila policiji. U tijeku je kriminalističko istraživanje. I ovom prilikom policija još jednom sve građane, posebice one starije životne dobi, upozorava na oprez. Ne budite lakovjerni i ne nasjedajte na različite priče, obavijesti i slično čime vas ovakve osobe nastoje zavarati te se na taj način okoristiti. O svim sumnjivim osobama i njihovom ponašanju odmah nazovite policiju na 192!

Foto: ilustracija

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 64-godišnjakinje da ju je u razdoblju od 29. studenog do 1. prosinca u više navrata nazvala muška osoba i predstavila se kao istražitelj koji provodi istraživanja nad novčarskim institucijama te je za potrebe provođenja istrage i provjere da li je novac lažan od nje zatražio da podigne sav novac i da mu ga preda zajedno s bankovnim karticama i pripadajućim PIN brojevima a što je 64-godišnjakinja i učinila. Nakon što nije dobila nikakvu potvrdu o preuzimanju shvatila je da je prevarena, a događaj je prijavila policiji. U tijeku je kriminalističko istraživanje.  

I ovom prilikom policija još jednom sve građane, posebice one starije životne dobi, upozorava na oprez. Ne budite lakovjerni i ne nasjedajte na različite priče, obavijesti i slično čime vas ovakve osobe nastoje zavarati te se na taj način okoristiti. O svim sumnjivim osobama i njihovom ponašanju odmah nazovite policiju na 192!



Stranica