Prijetio i ozlijedio Karlovčanku

Slika PU_KA/MUP_slike/uhicenik05.jpg

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke stare 41 godinu, zaposlenice uslužno-ugostiteljskog objekta u Karlovcu, da joj je tijekom dopodnevnih sati na radnom mjestu uz upotrebu fizičke snage i verbalno, lišenjem života prijetio Karlovčanin star 47 godina, a kojom prilikom je Karlovčanka lakše ozlijeđena. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, a zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnji iz čl. 129. st. 2. i 3. Kaznenog zakona, Karlovčanin je danas uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.  

Foto: ilustracija

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke stare 41 godinu, zaposlenice uslužno-ugostiteljskog objekta u Karlovcu, da joj je tijekom dopodnevnih sati na radnom mjestu uz upotrebu fizičke snage i verbalno, lišenjem života prijetio Karlovčanin star 47 godina, a kojom prilikom je Karlovčanka lakše ozlijeđena.
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, a zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnji iz čl. 129. st. 2. i 3. Kaznenog zakona, Karlovčanin je danas uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.



Stranica