Prijem vježbenika u Policijsku upravu karlovačku

  • Slika /PU_KA/PU_info/2023/Prijem vježbenika_3-7-2023-/1.jpg
  • Slika
  • Slika

Kako je još uvijek u tijeku kampanju „Postani policajac/policajka“ pozivamo sve zainteresirane da se prijave na natječaj

Foto: PU karlovačka

U Policijsku upravu karlovačku danas je pristiglo petero vježbenika koji su završili 4. razred Policijske škole „Josip Jović“.

Mlade kolegice i kolege srdačno su dočekali i zaželjeli im dobrodošlicu načelnik Policijske uprave karlovačke Darko Car sa svojim suradnicima. Načelnik im je čestitao na uspješno završenom školovanju te im zaželio sve najbolje u budućem radu, uputivši ih da poslove obavljaju savjesno i profesionalno te da čuvaju dignitet službe svojim radom i ponašanjem. Također je istaknuo važnost daljnjeg stjecanja znanja i kompetencija kako bi što bolje obavljali svoje zadaće i napredovali u svom radu.

Danas pristigli vježbenici raspoređeni su na radna mjesta u Policijskoj postaji Karlovac s ispostavom Vojnić, a u narednih šest mjeseci proći će mentorski program obuke tijekom kojeg će se upoznati i s drugim specijaliziranim policijskim poslovima, nakon čega imaju obvezu polaganja državnog stručnog ispita.
 
Kako je još uvijek u tijeku kampanju „Postani policajac/policajka“ pozivamo sve zainteresirane da se prijave na natječaj za upis učenika/učenica u III. razred srednje Policijske škole „Josip Jović“ ili na natječaj za Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka.

Stranica